Az én történetem

 

45 éves koromig volt szerencsém sok országban turistaként megfordulni, Európában és szigetein és pár egzotikus országban is.

DE legyen az Ausztriai síelés vagy Santorinin egy nyaralás mindig "Magyar Módra" tettem, apartmanban önellátással vagy last minute utazással, max. 3 csillaggal.

 

Az összes utazásomban, pihenésemben volt egy hiányérzet. Valami mindig hiányzott ahhoz, hogy gondtalanul érezzem magam.

Amikor Santorinin bevásároltam a közértben és az apartmanban összeütöttük a vacsorát vagy a síelés után a feleségem készíti el a harapnivalót, valamiért mindig azt éreztem nekünk Magyaroknak miért csak ennyi jut?

 

Hét évvel ezelőtt amikor Dunaharasztin a Mustang lovardában, a volt üzlettársam megszervezett egy csoportos beszélgetést két üzletemberrel, "akik majd valamilyen új utazási formáról és üzleti lehetőségről beszélnek" ................................ nem sok kedvem volt hozzá, de elmentem.
 

ÉLETEM LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT.
 

Arról beszéltek, .................. ha egy bizonyos portálon keresztül szervezem az utazásaimat, kedvező áron és biztonságosabban tehetem, mint eddig. És akár díjmentessé is tehetem az utazásom költségeit, sőt pénzt kereshetek vele.

Ez egy kicsit sok volt, .... de piszkálta a csőrömet és utána jártam.

A megszokásaim szerint utaztam hosszú évek óta és lusta voltam. Nem szántam rá időt, hogy körülnézzek a piacon, milyen új trendek jelentek meg és milyen irányban változik a turizmus. Milyen irányban változtatja meg a világot az internet.

Amióta ennek az utazói közösségnek a tagja vagyok, az utazásaim igazi pihenéssé, kikapcsolódássá váltak. Négy-öt csillagos szállodákba foglalunk, kétcsillagos áron, félpanziós vagy teljes ellátással. A feleségem nem főz és mosogat pár száz vagy ezer kilométerrel odébb, hanem a nyaralás már neki is kikapcsolódás.
 Az utazói közösségünk bővítésével mi pénzt is keresünk, ezért egy jó ideje a foglalásainkat díjmentesen tesszük meg,
sőt pénzt keresünk vele.

Megtanultunk újra olvasni, balról jobbra. Egy étteremben az étlapon nem az árak alapján választunk, hanem az ízlésünk szerint.

Amennyiben nyitott vagy, és érdekelnek a változások,
megmutatom a turizmusban milyen üzleti lehetőségek nyílnak meg számodra is.
 

Keress meg és egy beszélgetés után megváltozik a nézőpontod, ezt GARANTÁLOM!

További szép napot!

 

 

 

 

Elérhetőségem:

Tel: 06-30-952-2885